Вршиме продажба и монтажа на соларни системи, парно греење, подно греење, водовод и одвод. Продажбата се врши преку сопствено продажно место, во кое се вршат консултации и се нуди најдобрата опција. Монтажата ја изведуваат стручни лица со долгогодишно искуство во овај бизнис. Квалитетот и иновативноста е она што го разликуваат Термо-Монт од останатите конкуренти. Секој продаден или монтиран производ е со најголем квалитет и од најреномиран светски производител.